13 marraskuuta, 2012

kuvia seinille

Muutama idea Ikean valmiiden kuvien hyödyntämiseen sisustuksessa.

Bild Fjällsta kuvissa on kauniita perhosia. Hanki niitä useampi ja ripusta ryhmäksi seinälle.

Ikea
kuva täältä

Kort taidekorttisetissä on hauskasti läpikuultavia hahmoja kirjansivujen päällä. Samanlaisia tauluja voi toteuttaa myös itse askartelemalla. Tai hankkia suuren Linnut langalla julisteen samalla teemalla.

Ikea
kuva täältä
Ikea

Valmiissa Olunda taulussa on kauniin kolmiulotteisia perhosia. Samalla idealla voit tehdä itse esimerkiksi sydäntaulun.

Ikea
kuva täältä

08 marraskuuta, 2012

ihastuttava uusi tuttavuus

Löysin uuden ihanan sisustajan joka tuo rohkeasti väriä sisustukseen, mutta tekee sen silti tyylikkäästi. Vai mitä olette mieltä näistä?


kuvat täältä

Varsinkin nuo herneenvihreät seinät ihastuttavat, tuollaisessa huoneessa saat energiaa. Tyynyt ja tuolin sisustan kangas sitovat seinät muuhun sisutukseen joka on klassinen. Sisustukseen saa helposti uuden ilmeen maalamalla seinät esimerkiksi voimakkaan pinkiksi ja valitsemalla uudet tekstiilit. Kaikkia kalusteita ei siis tarvitse uusia muuttaaksesi tunnelman silti täydellisesti.

Myös alemmassa kuvassa on käytetty rohkeasti väriä, tällä kertaa kalusteissa vaaleaa taustaa vasten. Tunnelmaan tuo eloa sohvatyynyjen erilaiset kankaat jotka sopivat kauniisti keskenään. Hauskan väripilkun ja kontrastia tuo takan edessä olevan rahin keltainen läikkä. Tässä näkee vastavärien voiman, vain ripaus riittää tuomaan sisustukseen sitä jotain.

Ja kukako on tämän tyylin takana? Amanda Nisbet on New Yorkilainen sisustaja joka on tehnyt työtään vuodesta 1998. Nyt hän on julkaissut kirjan nimeltä Dazzling Design. Ehdottomasti hankintalistalle.