28 kesäkuuta, 2013

Imperial Trellis

Imperial Trellis on Kelly Wearstlerin Schumacherille suunnittelema kuosi jota saa tapetteina ja kankaina. Kuvio on näyttävä, mutta rauhallisen värityksensä takia ei kuitenkaan hypi silmille. Tapetilla saa näyttäviä suuria seinäpintoja tai wow-efektiä pienelläkin määrällä. Tässä muutamia maistiaisia perjantain iloksi.

kuva

kuva


kuva

kuva

kuva

kuva

kuva

25 kesäkuuta, 2013

uutta ilmettä pienellä vaivalla


Aina ei tarvitse tehdä suuria remontteja saadakseen aikaan uutta ilmettä. Halusimme näyttää miten pienelläkin muutoksella voi piristää tilaa joten päätimme LV Servicen kanssa tehdä pienen remontti-iskun. Valitsimme kohteen jossa käy päivittäin paljon ihmisiä jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan muutoksesta. Paikallisessa leipomossa Mimmin Pullassa on mitä maistuvimmat leipomukset ja siellä voi nauttia kahvit myös paikan päällä joten mikäpä olisi sen parempi paikka muutokselle.


Tein muutoksesta luonnoksen jonka pohjalta työtä lähdettiin toteuttamaan. Tapetit ovat BoråsTapeterin Etage mallistosta.


BoråsTapeter Etage 2801 ja 2807

Muhoksen Rautia lähti mukaan projektiimme ja saimme sieltä vanerilevyt jotka tapetoimme. Valmiit levyt oli helppo kiinnittää paikalleen ja ilme viimeisteltiin listoituksella. Kahden ammattilaisen päivän työllä ja kahdella rullalla tapettia saatiin luotua kahvitilaan uusi ilme.




Mitäs pidätte? Viihtyisiä kahvihetkiä.  
 


14 kesäkuuta, 2013

penni poikineen

Netissä surffaillessa vastaan tulee monesti mitä mahtavampia ideoita. Yksi niistä on lattian - tai jonkin muun pinnan - päällystäminen kuparipenneillä. Hieman aikaa ja kärsivällisyyttä niin voi saada aikaan todella näyttäviä pintoja.

kuvat täältä

kuva täältä
kuva täältä
kuva täältä

Samaa tekniikkaa voi käyttää myös esimerkiksi viinipullonkorkeilla tai puusta leikatuilla palasilla. Aika hienoja vai mitä?

kuva täältä
kuva täältä
kuva täältä