30 toukokuuta, 2014

aurinkoisena päivänä

Näin sateisella kelillä malttaa istahtaa koneenkin äärelle ja järjestellä valokuvia. Otin yhtenä aurinkoisena päivänä kuvia meidän sisääntulokuistilta. Punaiset seinät tuovat eloa valoisalle kuistille ja sopivat hyvin korkean seinän paneeliin. Mummun vanhalle penkille on hyvä istahtaa ottamaan kenkiä jalasta. Vessan ovena olevasta vanhasta ovesta poistin maalit ja tarkoitus oli alunperin maalata se uudelleen valkeaksi. Puun sävy on kuitenkin niin kaunis etten taida raskia.







Jotenkin aina asiat löytävät paikkansa, niin myös tuliaisiksi saatu kaunis kulho. Se tuo pienen väripilkahduksen kaapin päälle puun ja rottingin seuraan. Käytävällä olevassa seinävaatteessa on vielä samaa punaista. Siellä värit ovat kuitenkin hillitympiä ja vaaleampia jotta valoa riittää myös sinne.

Naulakkosyvennyksessä sattui rakentaessa pieni ajatuskatko ja leveyttä on sopivasti 179 cm. Siihenpä ei vakiomitoilla olevaa kaapistoa ängetä mitenkään. Käytössä kuitenkin tämä kaappi&lipasto ratkaisu on osoittautunut todella hyväksi. Huivit ja hanskat saa laatikoihin kätevästi ja avaimet ovat aina oven lähellä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.