18 marraskuuta, 2014

lasilämmitin

uusi kaunis lasilämmitin

Tällaisessa ikuisuusremontissa kuin meillä on meneillään on myös puolensa. Markkinoille tulee koko ajan uusia juttuja joita haluaisi myös kotiinsa. Mutta eihän esimerkiksi toimivia lämpöpattereita vaihdeta uusiin vain siksi, että haluaa jonkun paremman näköisen? Siksi olenkin harmitellut makuuhuoneen rumaa peltipatteria kun Bauhausissa on myynnissä ihania lasipintaisia lämmittimiä. (Samoja löytyy myös esimerkiksi Gigantista.)


vanha, ei niin kaunis, patteri

Nyt kun uusi televisiohuone alkaa valmistua myös sinne tarvittiin patterit. Ensin mietin sijoittavani sinne tuollaisen Mill lämpöpaneelin harmaalla lasilla. Sitten totesin, että ne jäävät kuitenkin ikkunoiden alle sijoitettavan sohvan taakse piiloon, joten ihan sama miltä ne näyttävät. Siksipä siirrätin yläkerran makuuhuoneissa olevat vanhat patterit sinne (kuva täällä) ja sain makuuhuoneeseen uuden kauniin patterin. Tuossa vuoteen vieressä se on aina näkösällä joten ulkonäöllä on väliä.



Ja onhan se kaunis :) Siron ja kevyen näköinen. Ja lämmittää ihan yhtä hyvin kuin edeltäjänsä. Tähän voisi säätää erikseen yölämpötilatkin. Silloin se ei lämmittäisi yöllä kun nukkujatkin lämmittävät huonetta.



2 kommenttia:

  1. Kaunis tapetti sängyn päätyseinällä, minkä niminen mahtaa olla?

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos viestistäsi :)
    Valitettavasti en muista tapetin nimeä, se on ollut siinä jo yli 5 vuotta. K-Raudan valikoimista aikanaan hankittu.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.