25 huhtikuuta, 2014

puutarhahaaveita

Sisustusblogissa kun ollaan niin puutarhahaaveet eivät liity mitenkään kasveihin ja istutuksiin. Toki haaveilen myös sellaisesta ihanasti rönsyilevästä englantilaistyylisestä puutarhasta, mutta koska en ole vielä löytänyt viherpeukaloa itsestäni, se saa odottaa.

Mullan tonkimisen sijaan haaveilen ihanasta kasvihuoneesta - vai pitäisikö sanoa lasitetusta huvimajasta. Vanhoista ikkunoista kootut toinen toistaan persoonallisemmat ratkaisut vetävät aina huomioni puoleensa. Niin myös uusimmassa Hus&Hem lehdessä oleva orangerie. Valitettavasti en löytänyt kuvia vielä netistä, mutta tahdoin kovasti jakaa tämän ihanan rakennuksen, joten skannasin pari kuvaa. Pahoittelen kuvien huonoa laatua :( Rakennus on ihanan valoisan ja avaran näköinen. Keväällä siellä voi nauttia ensimmäisistä aurinkoisista päivistä ja syksyllä sinne voi laittaa tunnelmalliset valot.



Samalla posti oli tuonut myös Maskun mainoksen jossa on uudet kesäkalusteet. Huoltovapaa polyrottinkinen Contry-sarja on juuri niin ihanan romanttinen kuin haaveilen. Se sopisi hyvin tuollaiseen huvimajaan josta saa ovet auki ulos. Kalusteiden hinta on mielestäni kohtuullinen, monesti tälläiset muodokkaammat kalusteet ovat aika hyvän hintaisia.


Tässä vielä muutama ihana piharakennus. Kuvat ovat koneeni kätköistä joten valitettavasti en voi linkittää lähdettä. Tunnelma on kaikissa sama ihanan aurinkoinen ja valoisa.