07 heinäkuuta, 2015

Aika näppärä

Edellisessä postissa vihjasinkin saarekeen hyllyllä olevan jotain uuttakin. Hyllyn päädystä löysi kätevästi paikkansa uusi talouspaperiteline. Siinä se on helposti käsillä kun paperia tarvitsee.



Ihan uudistamisen ilosta en uutta talouspaperitelinettä hankkinut - vanha puinen ei vain kestänyt tiputtelua vaan päätti hajota. Uuden kanssa iskikin sitten sisustajalla tenkkapoo... Ne vain tuppaavat olemaan niiiin rumia. En pitänyt vanhasta puisesta, mutta se ajoi asiansa ja oli yleensä piilossa nurkassa kahvinkeittimen takana. Kromiset häkkyrät eivät innosta kuten eivät myöskään muoviset ja muka-vitsikkäät-telineet. Siispä jälleen kerran googlen kuvahaun pariin. Sieltä bongasin Miian kuvat muodollisesti pätevästä talouspaperitelineestä.



Parin viikon käyttökokemuksen perusteella voin kertoa, että Aika VETO talouspaperiteline on myyntipuheidensa mukainen. Se on tyylikäs, mutta myös käytännöllinen. Teräksinen teline painaa kilon ja pohjassa oleva kumi pitää sen paikoillaan. Telineestä saa repäistyä paperin helposti myös yhdellä kädellä, kiitos hyvän muotoilun. Mielestäni tälläisiin esineisiin joita ei uusita yhtenään voi sijoittaa sen muutaman kympin enemmän ja hankkia kerralla mieleisen. Samoin tein aikanaan takkasetin kanssa ja voin sanoa ettei ole kaduttanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.